Sa Ramai Fara Vedere !!LINK!!
Nimic. Tot ce poțisă faci este să aștepți câteva zile să treacă. Dacă vederea este bunăși nu există disconfort fizic, atunci nu ai de ce să îți faci griji. Pentruliniștea ta personală, poți face un control de rutină pentru a te asiguracă nu e nimic grav.
Sa Ramai Fara Vedere
Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2udVbn&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1_hUpYeTeSTKKuqBbtusOE
De asemenea, angajatorii nu pot concedia salariații aflați în plata stimulentului de inserție. Legiuitorul a eliminat, din aprilie anul trecut, interdicția impusă angajatorilor de a înceta contractele salariaților care își reiau activitatea după finalizarea concediului de creștere a copilului, prevedere ce proteja în mod special, pentru șase luni de la revenirea definitivă în activitate, salariații care nu se aflau în plata stimulentului de inserție.
Puteți ataca și dvs. direct având în vedere că vă prejudiciază actul (micșorând posibilitatea de a îl moșteni pe tatăl dvs.) dar rămâne de discutat. Este puțin mai complicat de a justifica un interes direct.
Bunaseara tatal meu a decedat an ul acesta (ianuarie) ieu Locuiesc in Spania in luna august am fost in tara si am facut declarativa la notar ca im recunosc dreptul de mostenitor. Sintem 4fratiMama a deschisa sucesiune a la un notar corupt in sebes alba dar ia vroia sa semnam toti frati in favuarea iei ! Ieu am spus ca nu sint deacort doar cu sucesiune correcta ca vreau sa mi se acorde ce im aparcimeIntrebare a mea ieste pote face sucesiune a fara mine?
Mama a decedat in 2000. Ea a mostenit impreuna cu 3 surori, de la parintii ei o casa. Eu si sora mea am deschis si finalizat succesiunea in 2022 dupa mama. Concomitent surorile mamei au deschis un process sa ne excluda pe mine si pe sora de la mostenirea mamei. Poate fi lovit de nulitate actul nostru notarial. Putem ramane fara mostenire?Multumesc frumos.
Buna ziua, domnule Georgian! Apreciez celeritatea si promptitudinea cu care ne oferiti raspunsuri gratuit si sacrificandu-va timpul dvs. Poate ma ajutati si pe mine? V-as fi recunoscator. Situatia este: in urma decesului unchiului, acesta a lasat un testament, mie parvenindu-mi pe cale orala de la dansul ca mi-a lasat mie apartamentul dumnealui, deoarece copiii sunt plecati afara iar eu am avut grija de el atatia ani! Problema: a murit iar eu nu am cum sa aflu de existenta si continutul documentului deoarece copiii unchiului sunt nasii notarului din oras, si exista posibilitatea sa dezbata succesiunea lasand-o deschisa si fara a fi anuntat in prealabil de testament. Astfel se prescrie optiunea succesorala. Intrebarea mea este ce pot face in cazul in care exista un testament iar mostenitorii de drept intelesi cu notarul fac toate demersurile ca eu sa nu fiu anuntat? Intrebarea a doua: poate notarul sa distruga in ascuns testamentul unchiului (80 ani) adica, dupa ce acesta il trece la dosar, sa nu il mai autentifice si sa il arunce la gunoi ca si cand nimic nu s-ar fi petrecut? Astept cu nerabdare raspunsul dvs si va doresc multa sanatate!
Cu privire la a doua întrebare, din punct de vedere legal nu poate notarul să arunce/distrugă testamentul. O astfel de faptă ar fi sancționabilă din punct de vedere disciplinar și penal, dacă ar putea fi demonstrată.
Buna seara! Tatal meu a murit in 2010 . Este o situatie mai complicata. A fost chemat de la oras ,el fiind cel mai mic dintre cei trei frati sa aibe grija de bunica mea care era bolnava pe atunci . Dupa ce s au mutat in casa bunicii au ingrijit o aceasta avand ciroza sau ocupat de toate cele crestinesti in urma decesului au fost dati afara din casa deoarece bunica cat timp a fost in putere a facut act de vanzare cumparare unei familii tinere din sat cu conditia ca acestia sa o ingrijasca si sa se ocupe de ea cat traieste. Daca a vazut ca nu mai poate si boala sa agravat i a dat afara din casa facand doar un act de mana pe care nu a mai apucat sa il duca la notar sa il legalizeze si ia chemat pe parintii mei. Dupa moartea bunicii parinti mei au fost dati afara din casa cu executorul si au ramas pe drumuri . Din munca lor de o viata sa ales praful ,tin sa mentionez ca au vandut la oras si au facut investitii acolo. Deci din munca lor a ramas doar o mana de acte si hotarari judecatoresti. Cum am spus la inceput tatal mai avand doi frati care nu au participat cu apsolut nimic la ingrijirea bunicii. Acum eu si sora mea am vrea sa dezbatem succesiunea de pe urma tatalui iar ceilalti nepoti isi vor partea. In mana de acte care a mai ramas de la parinti am gasit un testament olgraf prin care bunica dateaza si semneaza in prezenta a doi martori ca lasa casa si pamantul din sat tatalui si mamei mele. Stiu ca toti frati au dreptul la mostenire legal. Acum vin cu intrebarea pot prin instanta sa scad la minim cota de mostenire celorlalti mostenitori (pentru ca ei isi vor partea integrala din mostenire) aducand in fata instantei dovezile care le am,scrisoarea bunicii ( testamentul olograf) actele prin care atesta ca parintii mei au ingrijito si au ingropat o crestineste actele care arata ca au ramas pe drumuri? Va multumesc din suflet pentru timpol acordat. Stiu ca este destul de tarziu dar dupa toate cele intamplate tata sa imbolnavit rau a stat mai mult prin spitale. Iar acum luand la mana hartiile ramase de la el am descoperit aceste lucruri.Va multumesc!
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. A murit un parinte si a ramas un alt parinte impreuna cu fiul. Celaltalt parinte poate deschide succesiunea in lipsa fiului? Fiul a facut declaratia de acceptare la notar in termen. In plus si-au impartit si o asigurare de viata la care s-a facut un fel de succesiune doar pt acel bun. Deci ma intereseaza sa stiu daca celalalt parinte poate face succesiunea pt restul bunurilor fara prezenta fiului? Exista cazuri ca dupa acceptarea expresa la notar sa se deschida succesiunea fara el? Multumesc!
Buna ziua, am avut unchi dec in 2021 si matusa dec in iunie 2022, nu au avut copii.Au ramasa casa si terenuri.Unchiul mai are 3 frati in viata si 3 decedati dar cei decedati au copii un viata(si cazul meu ).Eu am aceleasi drepturi ca si unchii care mai traiesc eu fiind nepoata din partea unei surori decedate?Pt a pune casa la vanzare( toti ar fi de acord in afara de o sora)exista vreo posibilitate sa se vanda fara acordul ei sau ce s-ar putea face?Va multumesc foarte frumos !
Buna ziua ! Doresc sa adresez cateva intrebari cu privire la o casa unde locuieste nepoata bunicilor,ambii decedati in urma cu mai bine de 8 ani.Casa nu are succesiunea facuta,impozitul platindu-se in continuare de catre nepoata, pe numele defunctiilor.Mama nepoatei (fiica defunctiilor),decedata si ea in urma cu 3 ani.Bunicul decedat este trecut in registrul agricol ca titular al casei.Casa fiind foarte veche nu are C.F. Mai exista 2 unchi,fratii mamei,implicit copii bunicilor care de cand au decedat parintii lor (bunicii nepoatei),nu s-au mai interesat de absolut nimic.Casa,Impozit,curent,apa etc.Totul fiind platit in toti acesti ani de catre nepoata care s-a mutat efectiv in urma cu 8 ani in acea casa unde are si domiciliul de resedinta. si a adus diverse modificari casei inclusiv constructii noi in curte,comportandu-se ca un adevarat proprietar. Intrebari : 1. Nepoata fiind trecuta in registrul agricol si avand adeverinta eliberata de primarie in care se specifica ( caitate de titular a acelei case de locuit) ,poate platii impozitul direct pe numele ei?2 .Daca si cum ar putea intra in legalitate ca si proprietar,fara a mai face succesiunea ?
Buna ziua ! Tatal sotului meu a decedat acum trei luni. Fiind recasatorit, sotia nr 2 nu ne a anuntat. Cum putem lua parte la succesiune din moment ce nu vrea sa stea de vorba cu noi ?Poate dezbate succesiunea fara sotul mei, unicul copil al decedatului ?
Buna ziua d-le Georgian,Vă rog să ne îndrumați privind o eventuală succesiune, având în vedere următoarele: Talal meu a decedat în urma cu trei zile. A fost recăsătorit în urma cu 30 de ani, actuala sotie fiind în viața. Tatăl meu a avut din prima căsătorie 2 băieți (eu și fratele meu). Mama noastră a decedat înainte cu un an de a se recăsătorit tatăl nostru. Soția actuala a tatălui nostru( cu care s- a recăsătorit) are la randul ei o fata din prima căsătorie. Pe parcursul căsniciei tatălui nostru cu actuala sotie, respectiv 30 de ani, eu și fratele meu nu am beneficiat de nici un fel de ajutor material din partea acestora.Refacandu- și viața, având alta familie, tatăl nostru și-a îndreptat toată atenția către bunăstarea fiicei soției actuale. Astfel, tatăl nostru a vândut un apartament cu 3 camere in care a stat cu mama noastră naturala, a cumpărat un apartament cu 2 camere pentru el și actuala sotie, respectiv o garsoniera pentru fiica actualei soții. Mai apoi a vândut și apartamentul cu 2 camere, influențat de actuala sotie și s-au mutat in apartamentul mamei soției actuale( după decesul acesteia). Între timp fiica actualei soții s- căsătorit și au fost ajutați material sa- și cumpere un apartament unde s- au mutat din garsoniera. Când tatăl nostru era pe patul de spital, soția actuala a scos toți banii din conturi, tinandu- i probabil în casa. Neavând acces la informații privind pe numele cui sunt înregistrate garsoniera și apartamentul fiicei soției actuale și nici câți bani sunt scoși din conturi, venim cu rugămintea sa ne ajutați cu un sfat daca noi ,cei doi fii legitimi ai tatălui nostru mai avem vreo șansă să beneficiem de ceva în urma tatălui nostru și să deschidem procedura de succesiune.Vă mulțumim anticipat ,
Buna ziua! Am titlul de legatar universal testamentar in urma decesului unui prieten care mi-a lasat mie intreaga mostenire ( o casa la tara si un teren), nefiind casatorit, fara copii si fara parinti in viata, aceste lucruri fiind precizate in testament. Am incercat sa deschid succesiunea, insa notarul ma refuza cu justificarea ca trebuie sa astept un an de la deces. Nu inteleg aceasta practica atata timp cat nu exista o prevedere legala in acest sens. Eu doresc sa dezbat succesiunea. Chiar daca ar mai apare vreo alta persoana cu vocatie de mostenitor, are dreptul sa imi conteste in instanta testamentul, respectiv certificatul de mostenitor. Ce ma sfatuiti? Multumesc! 041b061a72