top of page

CRENSHAW KENNELS Q&A

Public·21 Big Dawgs
Asher Anderson
Asher Anderson

In AlergarePe lângă pace, pulsul este un reper bun în alergare și alte activități fizice. Te va ajuta să-ți planifici antrenamente eficiente, să le personalizezi în funcție de caracteristicile tale și să-ți atingi mai ușor obiectivele sportive, fiind în același timp într-o zonă sigură pentru sănătate.
In alergareDacă nu ai răbdare pentru acest procedeu, ceasurile sport sunt instrumentul cel mai la îndemână pentru a înregistra pulsul în alergare. Avantajul este că, dacă porți ceasul tot timpul, aplicația îți poate oferi grafice detaliate cu privire la ritmul cardiac când desfășori diferite activități fizice. Totuși, ceasurile pot avea erori.


Știu că unii dintre noi depind de gadget-uri, dar pentru o eficiență și un stil cât mai corect de alergare îți recomand să îți lași telefonul acasă. Renunță chiar și la muzica din urechi pentru a-ți asculta și controla respirația.


Vestea bună este că pe net vei găsi multe site-uri cu muzică produsă special pentru alergători cu ritmuri/ cadențe diferite, așa că dacă ai cât de cât ureche muzicală, încearcă un playlist de acest fel și s-ar putea să ai parte nu doar de un nou PR, dar și de cea mai plăcută experiență de alergare de până acum.


De aici am intrat in linie dreapta spre finish. Am coborat pe drumul de masina din Magura si am ajuns la Gura Raului, unde lasasem masina. A fost o alergare frumoasa pe o vreme pana la urma buna pentru asa ceva. Ne-am umplut de noroi pe picioare si pantaloni dar a meritat ? .


De exemplu, s-ar putea să credeți că 80 kilometri pe săptămână este o distanță de antrenament excelentă. Dar atunci când te antrenezi după scara RPE, fiecare alergare se poate simți grea la acel volum. Acest lucru te poate ajuta să recunoaștii că 80 kilometri este un volum de antrenament optim pentru dumneavoastră.


Folosește RPE în alergare pentru a rămâne în ton cu ceea ce simți cu adevărat. Acest lucru necesită practică și răbdare. Începe prin a face mai întâi diferența între extrem de ușor și extrem de greu. Apoi completează spațiile goale de la mijloc.


Sunt șanse ca, atunci când alergi la un efort greu, să te gândești la momentul în care vei ajunge să te oprești din alergare. Adesea, atunci când alergi la un efort intens este momentul în care începi să te lupți cu gândurile negative.


Indexul de alergare este calculat în timpul fiecărei sesiuni de antrenament atunci senzorul pentru ritmul cardiac este în uz şi funcţia GPS este activată şi când se aplică următoarele cerinţe:


Calculul începe atunci când începeţi înregistrarea sesiunii. În timpul unei sesiuni, puteţi opri de două ori la semafoare, de exemplu, fără a întrerupe calculul. După sesiune, dispozitivul M400 afişează valoarea Indexului de alergare şi memorează rezultatul în rezumatul antrenamentului.


Procesul de digerare a alimentelor si transformarea acestuia in energie functioneaza continuu. Deci, nu putem pune deoparte mesele inainte de alergare, dar trebuie sa ne concentram asupra obiceiurilor noastre alimentare generale. Chiar inainte sa incepem ca sa nu ne para rau apoi de greselile facute.


Se presupune că strămoșii oamenilor au dezvoltat abilitatea de a alerga pe distanțe lungi, în urmă cu aproximativ 2,6 milioane de ani, probabil, în scopul de a vâna animale.[4] Alergarea competițională a luat naștere din festivaluri religioase, ce aveau loc în diferite regiuni. Dovezi ale competițiilor de alergare datează încă din vremea Jocurilor Tailtienne din Irlanda în 1829 î.Hr., în timp ce datările primelor Jocuri Olimpice indică anul 776 î.Hr. Alergarea este descrisă ca fiind cel mai accesibil sport din lume.[5]


Se crede că alergarea umană a evoluat cu cel puțin patru milioane și jumătatede ani în urmă din capacitatea Australopitecului, un strămoș timpuriu al oamenilor, de a merge în poziție verticală pe două picioare.[6] 041b061a72


About

Welcome to the Crenshaw Kennels question and answer group! ...
bottom of page